The Game is ON!

The Urbanites

Op 18 mei verandert Amsterdam in één groot speelbord. Dan start elrow, THE GAME. Zonder dobbelstenen: door de hele stad vinden partyliefhebbers vraag- en actiespellen. Daarmee zijn er kaarten voor het legendarische festival elrow Town Amsterdam, dat dit jaar op 7 september plaatsvindt, te scoren. Verzamel munten door een spel te winnen of vragen goed te beantwoorden. Met genoeg munten kunnen er mega prijzen gewonnen worden zoals tickets voor verschillende elrow shows in Europa, backstage passen elrow Town Amsterdam en een compleet verzorgde reis naar elrow Ibiza.

Hoe werkt het?

Teams die zich inschrijven – het deelnemersveld is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent – krijgen een kaart met de door de hele stad verstopte locaties van de tien good old bordspellen als Boter, kaas en eieren en Jenga, maar ook actiespellen als limbodansen en kennisvragen. Door deze binnen de tijd goed op te lossen of uit te voeren en de voortgang bij te houden op social media wordt de portemonnee gevuld met coins. Minimaal 7 coins leiden tot één van de mega elrow prijzen! Kijk voor meer informatie op elrowtownamsterdam.com/thegame.

Are you ready to play?!

Over elrow Town Amsterdam 2019

Met een nieuwe locatie, het Havenpark van Amsterdam Sloterdijk, meer stages (vijf in plaats van drie), opvallendere decors en shows, meer verrassende experiences en niet één, maar verschillende thema’s is elrow Town Amsterdam dit jaar groter en uitbundiger dan ooit. Buiten, op de mainstage, onderga je een psychedelische trip, terwijl de twee kleinere podia in een Pink Cathedral en een op de Parijs geïnspireerde Arc de Rowomph veranderen. Indoor wordt er onder de noemer Rowsattack een aanslag op je fantasie gepleegd, terwijl even verderop met heuse bomen de kleurrijke Enchanted Forest-wereld wordt gekweekt.

Over elrow

In 2010 hebben Juan Arnau Jr. en Cruz Arnau, zesde generatie van entertainmentfamilie Arnau, het plan een klein feestje in Barcelona te organiseren: elrow Night. Inmiddels is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld, met een hoofdkantoor – het Rowhouse – in Barcelona en 250 events in meer dan vijftig verschillende steden van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai. Vorig jaar streek het elrow Town, het festivalconcept, voor het eerst neer in Nederland.

elrow, The Game

Zaterdag 18 mei, inschrijven via elrowtownamsterdam.com/thegame.

elrow Town Amsterdam 2019 Zaterdag 7 september 2019

12:00 – 23:00 Havenpark, Amsterdam Meer info en tickets (nu te koop!) op elrowtownamsterdam.com.