DESPERADOS I ELROW PUTEM LIVE STREAM SVIRKI PARTY DONOSE U DOMOVE DILJEM SVIJETA

Mixmag Adria

Prvi u nizu Home Sessions partyja kreće ove nedjelje.

Dok se navikavamo na društveno distanciranje koje nas sprječava u druženju, Desperados i elrow ujedinili su se kako bi virtualno oživjeli party duh svojih fanova diljem svijeta. Ideja je da se kroz live stream nastupe party baklja prenese dalje i u ovim trenucima kad su partijaneri odvojeni od plesnog podija.

Svirke pod nazivom elrow Home Sessions powered by Desperados spojit će ludu energiju s kućnom atmosferom i pružiti svima sat i pol distrakcije u brzom ritmu i pod ravnanjem međunarodnih elrow DJ zvijezda.

Glazbeni postav bit će bogat, od miljenice elrow publike i stalne DJ-ice Viviane Casanova, do jedinstvenog zvuka Technasie, talijanskog DJ-a i producenta Marca Faraonea, Britanke Yousef, DJ-a i producenta Dennisa Cruza iz Španjolske te brojnih drugih talentiranih glazbenika. Iz njihovih dnevnih boravaka dolazit će eklektična žanrovska mješavina elektroničke glazbe - deep house, tech house i techno. Čak i u ovim vremenima, zajedno možemo napraviti dobar party.

Live streamovi održavat će se na elrow Facebook profilu svake nedjelje u 16h (CET) od 5. travnja pa sve do nedjelje 26. travnja 2020., a fanovi će nakon nastupa moći napraviti i party reprizu ako zaprate elrow i Desperados na društvenim kanalima.

 

Diederik Vos, globalni brand direktor za Desperados je rekao: “Party nema konkurenciju kad se radi o društvenom povezivanju za kojim toliko žudimo tijekom društvenog distanciranja. Plesanje je dio našeg DNA, a Desperados je odlučio stvoriti party prigodu u kojoj će ljudi moći uživati iz sigurnosti svog doma. U suradnji s elrowom donosimo novu definiciju party iskustva s plesnim podijem razlomljenim na komadiće diljem svijeta - komadiće zvane naši dnevni boravci.”

Kreativni direktor za elrow, Jo Vidler, dodaje: “Dok svi nastoje uloviti korak s novom svakodnevicom, u domove naših fanova diljem svijeta htjeli smo unijeti malo elrow čarolije. S Desperadosom smo suradnju započeli još 2017. i od samog početka dijelimo istu strast, a to je kreiranje neočekivanih iskustava za partijanere diljem planete. Zahvaljujući našem udruživanju u svrhu ovih virtualnih koncerata party se nikad neće zaista završiti. Tako ćemo na najbolji mogući način pomoći svima da se priviknu na novu životnu dinamiku.“