Grandvalira tancarà la temporada d’hivern amb la segona edició de l’Snowrow Festival

Altaveu

La segona edició de l’Snowrow Festival arribarà a Grandvalira els pròxims 4, 5, 6 i 7 d'abril. El certamen hivernal d’elrow es durà a terme als sectors Grau Roig i Pas de la Casa i assegura oferir “una experiència inoblidable” que alhora serà “èpica”. La primera edició, celebrada l'any passat, va tenir una gran acollida i un èxit rotund aconseguint vendre les 8.000 entrades que es van oferir. Enguany, el festival “promet més beats, més neu i més moments èpics”.

La col·laboració entre l’estació d’esquí i l’empresa creadora de festivals immersius, elrow, ha consolidat Snowrow com un esdeveniment destacat en el calendari hivernal. Aquest any, Snowrow destaca per ser un festival purament diürn, des de les 10.00 del matí fins a la mitjanit, oferint un ambient familiar i activitats al llarg del dia. Dissenyat perquè tots els membres de la família puguin participar, Snowrow oferirà jocs i activitats per a totes les edats.

unnamed (1) 

A més, el festival presentarà un divers contingut cultural i els seus assistents podran ser testimonis de la revelació d'una nova temàtica a l'escenari principal. Tot això dissenyat en col·laboració amb un nou i destacat artista contemporani de renom mundial. A Snowrow 2024 destaca “el ferm compromís amb el medi ambient i l'esport, proposant jocs i activitats orientades a fomentar la sostenibilitat”“Volem fer d'aquest festival alguna cosa més que una celebració: és un compromís amb la diversió, la cultura i la consciència ambiental”, assegura Juan Arnau, CEO d’elrow.

Enguany, l’organització d’Snowrow ha decidit elevar l'experiència celebrant el festival durant el cap de setmana de tancament de l'estació, per assegurar que el festival tanqui la temporada hivernal amb un espectacle extraordinari. Quant a la música, l’electrònica serà la protagonista en diferents escenaris i localitzacions del resort d’esquí. Techno, house, tech house o música disco prendran protagonisme, proporcionant una experiència sonora variada i emocionant gràcies a alguns dels millors artistes internacionals de l'escena electrònica actual que complementarà la bellesa de les muntanyes andorranes.