O nejbarevnější párty na světě: Elrow

Rave.cz

Byli jste někdo někdy na Elrow? My skoro jo. Bylo to tenkrát v Mexiku na BPM festivalu. Elrow party to tam tenkrát uzavírala. My jsme ale zaspali. A asi jsme dobře udělali. Protože to nedopadlo dobře. Mráz mně běhá po zádech, jen když o tom píšu. A pokud Vás zajímá, co se tam tenkrát přihodilo, tak tady prosím link https://www.rave.cz/old/clanek/19597/na-mexickem-bpm-festivalu-se-strilelo/index.html

O Elrow jste už určitě slyšeli. Museli jste. Já jí po očku sleduji už nějaký ten pátek. A doufám, že se mně naskytne příležitost na ni vyrazit.

No a ono jo!

Elrow se totiž v rámci svého světového turné vydává do Sydney. A to si přece nesmíme nechat ujít.

Jak Elrow světlo světa spatřilo?

Stalo se tak v Barceloně v roce 2010, kde se Cruz a Juan Lasierra rozhodli uspořádat malou párty pro své kamarády. Nějaké zkušenosti oba měli. Oba totiž pocházejí z šesté generace úspěšných podnikatelů, kteří za vznikem Monegros Festivalu a klubu Florida 135 ve španělské Fraze stojí.

Koncept party byl velmi nápaditý. Barevný a hravý. Kde každý může být, tím čím chce. Cirkusové performance (bez zvířat) a kvalitní elektronická hudba.

Elrow se stal velmi oblíbený a začal růst. A rostl. Z noční party se náhle stala párty denní. A najednou. Bum. Máme rok 2020 a Elrow si jezdí po světě. Z malé party v Barceloně se stal mezinárodní gigant.

Jen za minulý rok navštívila tahle pártoška přes 28 zemí, 62 měst. Přes Barcelonu, New York, Dubai a Sydney.

https://youtu.be/MedG7ikJI-I

Elrow facts 2019

Letos?  Nebude tomu  jinak.

Elrow opět chystá víc jak 150 show po celém světě. Jen tady v Austrálii to budou 3 města, která navštíví. PerthMelbourne a Sydney.

V Evropě si můžete odskočit do LisabonuRotterdamu či Sofie. A nebo si ho můžete dát v jeho rodné Barceloně v klubu Elrow či (kdyby náhodou jste měli cestu) v Madridu klubu Fabrik.