Jamie Jones i Paco Osuna encapçalen l’Snowrow de Grandvalira

Diari Andorra

El públic de l’elrow festival no ha necessitat que es fes públic el cartell Snowrow per esgotar els abonaments. A poc menys d’un mes de l’inici del festival, l’organització ha fet públic aquest dimarts els DJs que el lideraran amb el gal·lès Jamie Jones i l’espanyol Paco Osuna al capdavant.

Jamie Jones és membre del grup de música electrònica Hot Natured i director del segell discogràfic Hot Creations i dos cops guanyadors dels DJ Awards. Considerat una de les gran estrelles de l’escena internacional, va ser votat el 2012 com el millor DJ per la revista de música dance Resident Advisor. Jones va organitzar la seva pròpia festa Paradise a la discoteca DC10 d’Eivissa durant vuit temporades, esdeveniment que es va mudar a Amnesia el 2022.

També es troba entre els artistes més reconeguts de la indústria l’espanyol Paco Osuna (Barcelona, 1974). La residència a la discoteca eivissenca Amnesia va ser la plataforma d’un DJ conegut per punxar simultàniament en tres plats. Osuna, que acaba d'actuar a Mèxic, ha realitzat nou actuacions des de principis d’any en quatre continents diferents.

La segona fila del cartell està formada per Ben Hemsley, Chelina Manuhutu, Cuartero, Fleur Shore, Franky Rizarso, Hilit Kolet, Manda Moor, Marco Faraone, Mood Child i Rendher i el completen Alex Pott, Bastina Bux, Baum, De la Swing, George Privatti, Ioan Pananides, Iuls, Marc Maya, Nicolas caprile i Toni Varga.

El festival reserva també espai pel talent local. S’hi han confirmat les sessions d’Angel de Andrés, Edu_Art, Patricia MantovaniSanti Nocquet, Meiken, Noe Osses, Nyol On i Vittosky.

El macrofestival, fruit de l’aliança de la marca Elrow i Grandvalira, arrencarà el dia 30 de març i s’allargarà fins el 2 d’abril. Ofereix un ampli espectre d’activitats i escenaris tant per abonats com oberts al públic en general. El muntatge inclou al sector de Grau Roig una macrocarpa amb capacitat per a 8.000 persones.